Digisome – mitä teemme

Digisome tarjoaa analytiikkaan tukeutuvaa digimarkkinointia, jonka avulla asiakkaamme saavat lisää liidejä ja myyntiä verkosta kannattavasti. Vuodesta 2013 asti toiminut yrityksemme onkin vuosien aikana auttanut kymmeniä Suomalaisia yrityksiä kasvattamaan menestyksekkäästi liikevaihtoa tukeutumalla digimarkkinointikanavien tehokkaaseen käyttöön Suomessa.

Autamme myös kansainvälistyviä yrityksiä sekä startup yrityksiä rakentamaan skaalautuvaa liiketoimintastrategiaa globaaleilla markkinoilla täysin digitaalisesti.

Meille tärkeintä on tuottaa asiakkaillemme erinomaisia tuloksia. Tässä olemmekin onnistuneet asiakkaidemme mielestä hienosti.

Lue lisää, mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä.

Tutustu myös palveluihimme!

Tarinamme

Digisome perustettiin vuonna 2013 missionaan tehdä digimarkkinointia, joka oikeasti kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa kannattavasti. Rehellisyys ja tuloksellisuus ovat pysyneet tähän päivään yrityksemme arvoina. Yritys lähti yhden miehen missiosta tarjota PK yrityksille analytiikkapohjaista digimarkkinointia, joka on aiemmin ollut kustannussyistä vain suuryritysten saatavilla. Tänä päivänä asiakkaitamme palvelee kokonainen digitaalisen markkinoinnin edelläkävijöistä rakennettu tiimi – edelleen loistavilla tuloksilla!

Maltilliset kustannukset ja tuloksellisuus ovatkin pitäneet asiakkaamme tyytyväisinä tallissamme pitkään, ja kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme markkinointia liikevaihdon kasvattamiseksi.

Jos yrityksenne tai palveluntarjoajanne ei ennen ole tietänyt digimarkkinoinnissa KPI, CPA, konversioaste ja markkinoinnin ROI termejä – tulevat termit tutuiksi kun aloitamme yhteistyön. Asiakaslupauksemme on tehdä kannattavaa digimarkkinointia jokaisen asiakkaamme kohdalla. Tämän vuoksi toimimme tulos tai ulos periaatteella laadukkaan jäljen takaamiseksi.

Osaajia palkataan

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja kasvavaan digimarkkinoinnin tiimiimme. Jos olet tulevaisuuden superstara digimarkkinoinnissa ja omaat erinomaisia taitoja hakusanamainonnan, hakukoneoptimoinnin, koodaamisen tai sosiaalisen median tiimoilta, odotamme innolla kuulevamme sinusta. Otamme avoimia hakemuksia vastaan jatkuvasti.

Ota yhteyttä!

DIGISOME OY

Y-tunnus 2682721-7

Lemminkäisenkatu 14-18 A-porras,
20520 Turku
+358 40 548 2005

Copyright © Digisome. Tietosuojaseloste