Etusivulle
Become
digitally
awesome.

Lunasta joulutonttu

Joulutonttu kertoi:
”Ja tapahtui niinä päivinä, että Keisari Digiltä kävi käsky,
että kaikki maailma on digimarkkinointiin siirtyvä.”

HYVÄ NÄIN!

Olette täällä todennäköisesti siksi, että teillä on käsissänne joulutonttu – käytettäväksi Digisomen lisäpalveluihin ja uusiin tilauksiin. Pääsette siis kokeilemaan uutta lisäpalvelua* tai aloittamaan yhteistyön tai uuden digikehitysprojektin tiimoilta kanssamme 1000€ alennuksella.
* Lisäpalveluksi lasketaan esim nykyiseen kk-laskutteiseen kumppanuuteen lisäpalveluna otettu lisäkanava (esim. YouTube mainonta Google-markkinoinnin lisäksi) 12kk sopimuksella. Digikehitysprojekti voi olla digimarkkinointistrategia tai esimerkiksi diginäkyvyys ja kilpailija-analyysi.

 

Voit tilata täällä lomakkeella palveluesitteemme vuodelle 2023 ja kysyä lisää tai pyytää joulutonttua myös ystäväyritykselle. 1000€ alennus on lunastettava 31.1.2023 mennessä ja on voimassa uusiin tilauksiin (ei kyseistä palvelua tilattuna viimeisen 12kk aikana) tai uusiin lisäpalveluihin. Lunastaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä ja pyytämällä tarjouksen ennen 31.1.2023. Tarjouksen voi hyväksyä 30.3.2023 mennessä ja tilatut esitteet lähetetään tammikuussa.

Ole yhteydessä halutessasi siis sähköpostitse ja tilaa palveluesite sekä toimitusehdot mailista digisome(at)digisome.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

PS. Voit tilata joulutontun myös kaverillesi.
Kirjoita yrityksen osoitetiedot ja yhteyshenkilön tiedot tällöin viestikenttään. 🎅🏻

 

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa! ❄️

Toivottaa,
Digisomen digitontut

15 + 5 =

Anton Luhtala
Founder & CEO