Autamme asiakkaitamme tekemään lisämyyntiä kannattavasti hakusanamainonnan avulla.

Mitä teemme ja miten?

Autamme aikaansaamaan lisämyyntiä kustannustehokkaasti hakusanamainonnan avulla. Tuomme tuotteenne tai palvelunne Googlen hakukonetulosten kärkeen, jolloin tavoitamme potentiaaliset asiakkaat juuri oikeaan aikaan. Kohdistamme mainonnan tehokkaasti juuri niille kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan tuotteitanne tai palveluitanne. Tunnistamme tuottavimmat hakusanat, mainokset, paikkakunnat ja ajankohdat joilla yrityksesi tekee eniten myyntiä kannattavasti. Optimoimme datan ja analytiikan pohjalta hakusanamainonnan tuottamaan maksimaalisen määrän myyntiä valitsemanne mediabudjetin rajoissa.

Miten olemme onnistuneet?

Olemme tehneet keskimäärin yli 300% parempaa tulosta hakusanamainontaan sijoitettua euroa kohden mitä asiakkaamme aiemmat kampanjat ovat tuottaneet.

Miten seuraamme tuloksia?

Kommunikoimme teille hakusanamainonnan toimivuudesta selkeän raportoinnin avulla kuukausittain. Kehitämme tulosseurantaa ja liidien laatua yhdessä asiakkaan kanssa, jotta pystymme varmistamaan myös asiakkaiden tuottavuuden.

Mitä seuraavaksi?

Hakusanamainontaa voidaan täydentää myöhemmin konversio-optimoinnilla ja hakukoneoptimoinnilla, kun tavoitellaan merkittävää liikevaihdon kasvua.

Hop on board!

Voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme yhteystietosivulla tai tutustua referenssiasiakkaisiimme tästä.

Ville Viitaniemi

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

OTA YHTEYTTÄ