Tarinamme

Digisome perustettiin vuonna 2013 missionaan tehdä digimarkkinointia, joka oikeasti kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa kannattavasti. Rehellisyys ja tuloksellisuus ovat pysyneet tähän päivään yrityksemme arvoina. Yritys lähti yhden miehen missiosta tarjota PK yrityksille analytiikkapohjaista digimarkkinointia, joka on aiemmin ollut kustannussyistä vain suuryritysten saatavilla. Tänä päivänä asiakkaitamme palvelee kokonainen digitaalisen markkinoinnin edelläkävijöistä rakennettu tiimi – edelleen loistavilla tuloksilla!

Maltilliset kustannukset ja tuloksellisuus ovatkin pitäneet asiakkaamme tyytyväisinä tallissamme pitkään, ja kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme markkinointia liikevaihdon kasvattamiseksi.

Jos yrityksenne tai palveluntarjoajanne ei ennen ole tietänyt digimarkkinoinnissa KPI, CPA, konversioaste ja markkinoinnin ROI termejä – tulevat termit tutuiksi kun aloitamme yhteistyön. Asiakaslupauksemme on tehdä kannattavaa digimarkkinointia jokaisen asiakkaamme kohdalla. Tämän vuoksi toimimme tulos tai ulos periaatteella laadukkaan jäljen takaamiseksi.